Fúvósok versengenek a sárvári várban (fotókkal)

A Sárvári Fúvószenekar Egyesület a hétvégén harmadik alkalommal rendezi meg a fúvószenekari versenyt és tizenkettedik alkalommal a fúvószenekari várfesztivált. A fúvósok péntek este már térzenével is kedveskedtek az érdeklődőknek.

Bajdó Bettina


Máhr Tivadar, az egyesület elnöke elmondta a hagyományokhoz híven pénteken térzenével kezdődtek a programok, a zenekarok műsorait a Kossuth téren és a sárvári fürdőben hallgathatták meg az érdeklődők. Érkeztek zenekarok Kiskunfélegyházáról, Tamásiból, Dunakesziről, Gyöngyösről, valamint a testvérváros Sonntagberg fúvósai is csatlakoztak a programokhoz.


A város főterén Kondora István polgármester nyitotta meg hivatalosan péntek este a rendezvényt, majd Dohos László Liszt-díjas karnagy, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöke beszélt a rájuk váró feladatokról, a másnapi megmérettetésről. A péntek este még az önfeledt szórakozásról szólt, a sárvári fúvósok meglepték a közönséget egy fergeteges hangulatú koncerttel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!