Törvénykezési szünet a Vas megyei bíróságokon

Hétfőtől augusztus 19-éig törvénykezési szünet lesz a Vas megyében működő bíróságokon. Csak a Szombathelyi Városi Bíróság tart panasznapot keddi napokon.

Simon Erzsébet

A törvénykezési szünet alatt nincsenek tárgyalások, a bíróságon azonban a tárgyaláson kívüli ügyintézés ügyeleti rendszerben változatlanul folytatódik. A bíróságok irodáinak ügyfélfogadási rendje: a Szombathelyi Munkaügyi Bíróságon és a Cégbíróságon hétfő-csütörtök 9-11, pénteken nincs ügyfélfogadás, továbbá a Vas Megyei Bíróságon és a Szombathelyi Városi Bíróságon hétfő 9-10, kedd 9-11, szerda 9-10, péntek 9-10 óra, csütörtökön nincs ügyfélfogadás, a Körmendi Városi Bíróságon munkanapokon 9-11 óráig, a Kőszegi Városi Bíróságon hétfőn, kedden és szerdán 9-11 óráig, csütörtöki napokon 13-15 óráig, pénteken nincs ügyfélfogadás, a Sárvári Városi Bíróságon hétfőnként 8-12 óráig lesz ügyfélfogadás.

A félfogadás mindenkori rendje valamennyi bíróság hirdetőtábláján ki van függesztve, az irodák erre vonatkozóan telefonon is adnak felvilágosítást. Az ügyfélfogadási órákban az ügyfelek személyesen és telefonon egyaránt részletes felvilágosítást és tájékoztatást kaphatnak.

A törvénykezési szünet ideje alatt csak a Szombathelyi Városi Bíróság tart panasznapot keddi napokon, július 26-án, augusztus 2-án és augusztus 16-án 9-12 óráig, majd augusztus 30-tól a keddi napokon az ügyfélfogadás a megszokott rend szerint folytatódik (8 órától 15 óráig). A törvénykezési szünet ideje alatt a Szombathelyi Városi Bíróságon mondhatók jegyzőkönyvbe a Vas Megyei Bírósághoz, illetőleg a Szombathelyi Munkaügyi Bírósághoz címzett beadványok is. 

A törvénykezési szünet után a Sárvári Városi Bíróságon szeptember 5-én, a Körmendi Városi Bíróságon augusztus 22-én, a Kőszegi Városi Bíróságon augusztus 25-én lesz az első panasznap. 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!