Bezárt pénztárak fogadnák a szurkolókat a meccsnapokon

Az MLSZ azt tervezi, hogy a mérkőzések napján nem nyitnak ki a jegypénztárak. A biztonsági bizottság vezetője szerint ez azért jó, mert így nem lesznek túl-, vagy alulbiztosítva az NB I-es labdarúgó-mérkőzések.

Vas Népe

Az MLSZ biztonsági bizottságának vezetője, Samu István a múlt héten arról tájékoztatta a Szurkolói Iroda tagjait, hogy a szövetség tervei szerint a jövőben az élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésekre a meccsnapokon már nem lehet belépőjegyet vásárolni, írja a fradimob.hu.

Samu szerint erre azért van szükség, mert így nem lesznek túl-, vagy alulbiztosítva a találkozók. A fradimob.hu szerint a Szurkolói Iroda képviselői egyszerűen "hülyeségnek minősítették ezt az ötletet, mivel szerintük ezzel újabb szurkolókat veszít a honi labdarúgás".

Ismeretes, hogy a Magyarország-Izland válogatott-mérkőzésre a meccs napján nem lehetett belépőt vásárolni, a fradimob szerint ez volt az ötlet tesztje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!