Csúnyán fejbe rúgták Bajnait, orra is betörött

Focimeccs közben történt a sportbaleset. Bajnai kapusként a labdára vetődött, el is kapta azt, de az ellenfél csatára már nem tudta megállítani lendületben lévő lábát és fejbe rúgta a volt kormányfőt.

Vas Népe

Bajnai Gordon hétfő este egy edzőmérkőzésen, a 43-as Építők focicsapatának kapusaként ütközött az ellenfél csatárával, aki teljes erővel fejbe rúgta a kapust, írja a Blikk. Bajnai orrcsontja eltört, két helyen is szétnyílt a bőr. Az éjszaka 2,5 órás műtéttel varrták össze a sebeket.

- A meccs 35. percében történt a baleset. A Grund FC csatára kicsit hosszan szöktette magát a kapunk tizenhatosánál. Bajnai Gordon kiszaladt, s előtte elvetődve nyúlt a labdáért, amit meg is szerzett. A csatár azonban a lendültében még próbálta elrúgni a labdát, s ekkor cipőjével a kapus arcát találta el. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, mi is megijedtünk. Bajnai a földön maradt, bár nem vesztette el az eszméletét. Minden csupa vér volt, azonnal hívtuk a mentőket - idézte fel a 43-as Építők csapatának egyik tagja.

A varratokat várhatóan egy hét múlva veszik ki a kórházban. Ám természetesen még utána sem játszhat egy ideig, még edzeni sem fog tudni.

Bajnai Gordon évek óta védi a 43-as Építők kapuját, nem ez volt az első sérülése. Egyszer fejbe rúgták, akkor el is ájult, illetve a füle is leszakadt, amit pár öltéssel kellett visszavarrni. Egy másik alkalommal a szemöldöke szakadt fel egy ütközés következtében. A politikusról köztudott, hogy miniszterelnöksége idején is rendszeresen látogatta a csapat edzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!