Repülőgép baleset: meghalt egy magyar nő Olaszországban

Lezuhant kedden egy kisgép a közép-olaszországi Terninél, az olasz pilóta és utasa, egy 31 éves magyar nő életét vesztette.

MTI

Az olasz hírügynökség által idézett szemtanúk szerint a gép túl alacsonyan repült, minden valószínűség szerint azért, hogy az egy ideje már Nera Montoróban élő magyar nő integethessen a medencében úszkáló kisfiának.

A kisgép egy csatornába zuhant, s a tapasztalt oktató és magyar utasa is életét vesztette a balesetben, amelynek okait vizsgálja az olasz csendőrség. Szemtanúk állításai szerint az alacsonyan szálló gép elektromos vezetékhez ütközhetett, s ez okozhatta a lezuhanását.

Az olasz tűzoltókat egy kisfiút riasztotta telefonon, aki szemtanúja volt a gép zuhanásának. Az egy magáncég tulajdonában lévő kisgép a vejanói repülőtérről szállt fel, s Nera Montoro közelében zuhant le nehezen megközelíthető területen, ami a tűzoltókat és a mentőcsapatokat késleltette a szerencsétlenül járt légi jármű megközelítésében - kiérkezésükkor a gép mindkét utasa már halott volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!