Huszár Zsolt színészt gázolta halálra egy villamos Pesten

Huszár Zsoltot, az Új Színház színészét gázolta halálra a 41-es villamos szombat hajnalban Budapesten a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál.

MTI

A baleset oka ismeretlen - mondta Sagyibó Melinda rendőr alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese, hozzátéve: a kerékpáros a helyszínen életét vesztette.

A 41-es villamos hajnalban a Dohány utca és a Károly körút találkozásánál elütötte az éppen bicikliző Huszár Zsoltot, az Új Színház színészét. A negyvenéves férfi a helyszínen meghalt. Legutolsó előadása a zámbéki színházi bázison a Caligula helytartója volt. Sok kisjátékfilmben szerepelt, többek között Pokorni Liával együtt a Szakítópróbában és a Kínai hóban, illetve az Intim fejlövés című remek low-budget moziban alakított pisztollyal hadonászó féltékeny férjet - írja az index.hu

Huszár Zsolt első társulata az RS9 Színház volt 1994-ben, majd a Krétakör alapító tagja volt. 1996-tól a Kecskeméti Katona József Színház, 1997-től a Debreceni Csokonai Színház, 2000-től a Tatabányai Jászai Mari Színház, 2003-tól pedig az Új Színház társulatának tagja volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!