Iskolatársai verték meg a diáklányt

Egy jánosházi fiatalkorú lányt pénteken reggel Celldömölkön, a Dózsa utcában két iskolatársa bántalmazott.

Vas Népe

Megtépték a haját, a földre teperték és rugdalták. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Rendőrségi hírek:

Figyelmetlen autósok gázoltak el kerékpárosokat

Pénteken egy kehidakustányi lakos Söpte felől a 87-es számú főútvonal irányába haladt teherautójával. Figyelmetlen volt, így előzés közben nekiütközött az előtte - kivilágítva és láthatósági mellényt viselő - salköveskúti kerékpárosnak. Az ütközés után a kerékpáros a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba esett, és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség büntetőeljárást indított.


Szombathelyen az, Újvilág utcában található garázsoknál is egy kerékpárost gázoltak el. A Diófa utcai hipermarket parkolójából az Újvilág utcán keresztül a 86-os számú út irányába akart kihajtani egy autós, de a jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget az Újvilág utcában érkező biciklisnek. A kereszteződésben érintőlegesen összeütköztek, a kerékpáros az aszfaltra esett, a mentők kórházba szállították. Az ügyeletes orvos elsődleges megállapítása szerint sérülései 8 napon belül gyógyulók.

Vad szaladt a gépkocsinak

Pénteken este a 84-es főúton Simaság térségében egy német állampolgár Opeljával Sárvár irányába haladt, amikor a jobb oldali bokros területről – hirtelen és féktávolságon belül - egy vad futott ki az úttestre mellyel ütközött. Ezután a vad a helyszínről elment. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szombaton hajnalban egy türjei férfi Mitsubishivel közlekedett a 8-as főút felől Bögöte irányába, amikor neki baloldalról, hirtelen féktávolságon belül egy szarvas ugrott a kocsi bal oldalának. Az ütközést követően a vad elfutott a helyszínről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Megcsúszott a vizes úton, fának csapódott a teherautó

Egy nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény a 7446 számú út és a 76-os számú főút kereszteződésénél, a nedves aszfaltborítású úttesten megcsúszott, és egyenesen továbbhaladva a szalagkorlátot kidöntve az útárokba hajtott, ahol egy fának ütközött, majd bal oldalára borulva állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője az előzetes orvosi vélemény alapján, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ittasság nem merült fel. Az anyagi kár körülbelül 2.500.000 forint.

Lebuktatta a biztonsági őr a tolvajt
           
Az egyik körmendi áruház biztonsági őre telefonon tett bejelentést a rendőrségre, hogy egy körmendi lakos 1.980 forint értékben próbált meg árút „kicsempészni” az egyik Sport utcai boltból. Az elkövetőt a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították, ellene szabálysértési eljárást indítottak.


Akna fedlapokat loptak el

Ismeretlen elkövetők Sárváron a Bartók Béla utca 9. számú lakóépület előtti útszakaszon az úttest jobb oldalán a Sárvár-Víz Zrt tulajdonát képező körülbelül 70x70 cm-es négyzet alakú csatorna fedelet eltulajdonítottak. Az éjszakai sötétségben a működő közvilágítás mellett is nehezen észlelhető a fedlap hiánya, ezért az arra közlekedő járművek biztonságát veszélyeztette. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Frontális ütközés a 8-as főúton

Pénteken késő délután egy nardai lakos egy Volkswagen Transporter közlekedett a 8-as főút és Jánosháza Sümegi utca kereszteződésében, figyelmetlen volt és kihajtott a Kám irányából Veszprém irányába haladó Skoda Roomster elé. A Skoda sátoraljaújhelyi sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra kormányozta járművét, ahol frontálisan ütközött a Veszprém irányából Kám irányába közlekedő szombathelyi lakos által vezetett Skoda Octaviával. A Skoda Roomster nekicsapódott a Volkswagen bal hátuljának. Az előzetes orvosi tájékoztatás alapján a Skoda Octavia vezetője és utasa, a Skoda Roomster vezetője és utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 8-as számú főúton teljes útzár volt érvényben. Az ügyben szabálysértési eljárás kezdeményezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!