Sztriptíz: meztelen testével akar nyerni a választásokon (+18)

Jól bevált módszerrel hívta fel a figyelmet magára egy 23 éves női képviselőjelölt Lengyelországban: videóra vette sztrizptízét, majd feltette az internetre. A kétségbeesett lépésre bevallása szerint azért szánta el magát, mert a sajtó nem figyelt a programjára.

Vas Népe

Katarzyna Lenart, aki politikatudományokat hallgat, negyven másodperces, erotikus felvételt készített magáról. Egy székben ül, rajta zakó, ing és nyakkendő. Elkezd vetkőni, ám amikor a melltartójától is meg akarna szabadulni, a képernyőn öles betükkel megjelenik, hogy cenúrázva. Aztán a szlogen: Többet akarsz? Szavazz a szociáldemokratákra. Mi vagyunk az egyetlenek, akik többet tudunk nyújtani - írja a manna.ro.

"Elhatároztam, hogy sokkolni fogok. Nincs semmi vulgáris a videómban. A testemre alapoztam, mert a kapmányom a fiatalokat érinti", mondta Katarzyna.

A párt vezetősége viszont nem repesett az ötlettől. "Ilyen típusú választási kapmánynak nincs helye. Elutasítom a politikai reklámnak ezt a formáját. A szexista reklámokat teljesen be kellene tiltani", mondta az alakulat szóvívője, Tomasz Kalita.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!