Íme, november szépei: Beáta, Xénia, Martina

Szépségversenyünk novemberi jelöltjei közül mutatjuk be olvasóink szavatai és a zsűri döntése alapján az első három helyezettet.

Benkő Sándor

Lapunk szépségversenyének novemberi jelöltjei közül olvasóink szavazatai és a zsűri véleménye szerint a hónap legszebb hölgye Stankovics Beáta, a második Simon Xénia, a harmadik Németh Martina lett, de sok szavazatot kapott még Foki Nikoletta, Simon  Horváth Kinga, Mecséri Petra, Tóth Alexandra.

A hónap szépe, a 20 éves jánosházi lány a budapesti Gazdasági Főiskola szombathelyi számviteli szakügyintéző szakára jár, könyvelő szeretne lenni.

Egy felsőfokú sportkommunikátor OKJ-s végzettséget már szerzett a SEK-en. Beáta hobbija a tájfutás, szeret lovagolni és sütni.

Xénia Jákon él. A 16 éves tanuló szeret fotózkodni, rajzolni. A harmadik helyezett Martina Vépen lakik, de Szombathelyen dolgozik egy ékszerboltban. A 21 éves lány szeret táncolni.

Szépségversenyünk a decemberi jelöltek bemutatásával folytatódik. A lányokat lapunk hátsó borító oldalán, a honlapunkon, és a facebookon is megtekintetik. A szavazás december szépére január 1-jén indul és 15-én zárul. Jelentkezni a szokásos módon lehet. Minden jelentkező lány ajándékot kap. A jelentkezés feltételei és a szavazás menete a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!