Ki lesz az idei év orvosa?

Már lehet szavazni az interneten az Astellas-díj - Az év orvosa 2011 cím elnyerésére. Megyénkből három rovos is szerepel a jelöltek között.

Bajdó Bettina

A 2011-es Év orvosa pályázat egyik  legfontosabb szakaszához érkezett.  A beérkezett betegtörténeteket a zsűri   leginkább a jelölt orvos emberségének bemutatását vizsgálva értékelte és kijelölte a közönségszavazáson részt vevő orvosokat is.

A Jubileumi Astellas-díj - Az év orvosa 2011 pályázat közönségszavazása december 19-én indult el. Vas megyéből három orvos is továbbjutott: dr. Papp Vilmos főorvos, Leinerné dr. Zsálek Judit, osztályvezető-helyettes, illetve prof. dr. Engert Zoltán Vendel címzetes egyetemi tanár, osztályvezető.

A szervezet honlapján jövő év  január 25-ig bárki leadhatja a voksát. A közönségdíjat a szavazás végén az az orvos nyerheti el, aki a közönségszavazás során a legtöbb voksot kapta az interneten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!