Király Gábor Szombathelyen dedikálta DVD-jét (fotókkal)

Kígyózó sorban álltak az emberek kedd délután az egyik Fő téri könyvesboltban, Király Gábor ugyanis itt dedikálta 'A Kapus" című DVD-jét.

Vas Népe

A szombathelyi,  Fő téri Antikvárium könyvesboltban fél négyre volt meghirdetve Király Gábor dedikálása, de már előtte tíz perccel már az ajtóig ért a sor. Az 1860 München kapusa pontban fél ötkor helyet foglalt az asztalnál, majd egy órán keresztül türelmesen írta alá 'A Kapus" című DVD-jét és a Király Gábor-os autogramkártyákat. Cseppet sem meglepő módon sok vásárló Hali-sállal a nyakában érkezett.

- Meglepődtem, hogy ennyien eljöttek, ez volt az első saját szervezésű dedikálásom - mondta Király Gábor. - A klubok ugye mindig megszervezik a játékosok helyett az ilyen akciókat, úgyhogy ez nekem is új volt, most elsősorban rajtam múlott, sikeres lesz-e az akció. Szóval örülük, hogy ilyen sokan eljöttek, és persze annak is örülök, hogy jónéhány Hali-drukkert láttam a vásárlók között, sok emberrel pedig elbeszélgettem a dedikálás közben. A két ünnep között a Media Marktban is dedikálok, de hogy pontosan mikor, azt most még nem tudom megmondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!