Az év orvosa lehet Leinerné dr. Zsálek Judit

Bejutott a Top 15-be Az év orvosa pályázat egyik vasi jelöltje. Interneten lehet szavazni, az lesz a győztes, aki a legtöbb voksot begyűjti. Klikkeljünk!

Simon Erzsébet

Kiválóan szerepel a jubileumi Astellas-díj -  Az év orvosa 2011 pályázat közönségszavazásán a szombathelyi Markusovszky kórháznak onkológus főorvosa,  Leinerné dr. Zsálek Judit. A weboldalon, ahol szavazni lehet, azok a történetek is olvashatók, amelyeket a szerzők beküldtek, s amely írásokkal benevezték a gyógyítóikat Az év orvosa pályázatra.


A szombathelyi doktornőt egy sárvári betege, Püllerné Dominek Ilona ajánlotta. A főorvos asszony mintegy három évtizede végzi kiemelkedő gyógyító munkáját a megyei kórház onkológiai osztályán. A megye több településén tart előadásokat, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, és a félelem legyőzésére.

Tájékoztatást ad a legújabb orvosi eljárásokról, és emellett több folyóiratban publikál. Próbálja meggyőzni a daganatos betegeket és hozzátartozóikat, hogy ezzel a betegséggel az emberi értékek nem változnak. A gyógyításon túl segít a jó életszemlélet kialakításában, kapaszkodót ad, a "nagy egészre" figyelve. Ez a valódi orvoslás - írta Püllerné az ajánlásában. 

Az év orvosára szavazni az alábbi linken lehet január 25-éig: www.astellasazorvosokert.hu. Klikkeljünk, adjunk esélyt a rangos elismerésre! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!