Megegyezett Kovács István átigazolásáról a Videoton és a Haladás

Portálunk információi szerint körülbelül félmillió euróért kerül Szombathelyről a Videoton labdarúgó csapatába Kovács István. A hírt Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Vas Népe

Úgy tudjuk, hogy Kovács Istvánért cserébe a félmillió euró mellett Nagy Dániel érkezhet Szombathelyre a fehérvári labdarúgó csapattól. 

Értesülésünk szerint a megállapodás magában foglalja, hogy ha a későbbiekben a Videoton el szeretné adni Kovács Istvánt, a vételár bizonyos százalékát a Haladás kapná. 

Portálunk információi szerint a szombathelyiek Kulcsár Kornélon és Bori Gáboron kívül Balogh Bélát is szeretnék leigazolni.

- Az tény, hogy csütörtökön e-mailen írásos vételi ajánlat érkezett Kovács István ügyében a Videoton ügyvezetőjétől, Tassy Márktól - felelte a haladas.hu érdeklődésére Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Ezt az ajánlatot valamennyi tulajdonosonak továbbküldtem. Az információt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom - tette hozzá Tóth Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!