Nagy I. Gábor a hagyományosan jó Hali-tavaszban bízik

A Haladáshoz hasonlóan a csapat támadó középpályásának, Nagy I. Gábornak sem ez volt élete legjobb ősze. Nyáron három csapatnál is készült, és mire a bajnokságban elkapta fonalat, hamar megsérült. A játékos mindenesetre bízik az utóbbi esztendők jó tavaszi szereplésében

Vas Népe

A 26 éves Nagy I. Gábor az ősszel tíz bajnoki meccsen - ebből kilencszer kezdőként - kapott lehetőséget Aczél Zoltántól, gólt nem szerzett. A tíz mérkőzés persze több is lehetett volna, hiszen a 8. fordulóban a Videoton otthonában 1:0-ra elbukott meccsen -  tudják, amikor a 91. percben a semmiből jött Vaskó fejesgólja... - súlyosan megsérült a futballista, ezért hét összecsapást is ki kellett hagynia, csupán a november 19-i, hazai Pécs elleni 0:0-ás meccsen tért vissza "Nagyi".

- Nekem és a csapatnak is volt már jobb szezonunk, és biztos vagyok bent, hogy lesz is - remélem, hogy tavasszal elindulunk felfelé - tudta meg Nagy I. Gábortól a www.haladas.hu portál.  - A nyári felkészülésem közel sem volt ideális, három csapatnál is edzettem. Az MTK-nál kezdtem, majd Siófok következett, végül a Balaton-partjáról tértem haza Szombathelyre. Ennek megfelelően a csapathoz hasonlóan én sem kezdtem jól az idényt, a Hali három vereséggel rajtolt, a negyedik körben, a Vasas otthonában szereztünk először pontot. Ez a rajt bizony visszavetette a csapatot, érdekes, a korábbi években is rendre beragadtunk a rajtnál. Nekem sem ment a játék, de az ismert nyári hercehurcám miatt a szakmai stáb türelmes volt hozzám, és a türelem meghozta gyümölcsét.

A teljes cikket a Haladás hivatalos oldalán elolvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!