Beázik a vásárcsarnok, hótakaró lepte el a standokat

Olvasónk hívott fel bennünket, hogy a szombathelyi vásárcsarnokban havazik. Kimentünk valóban így volt: a porhó akadálytalanul hullott.

Peltzer Géza

A sok hideg után hó is megjött, a porhó és a szél nem csak az utakon, hanem a városban így a piacon is gondot okozott. Olvasónk telefonált, menjünk ki a piacra, mert a kettes csarnokban havazik. És valóban: szemmel látható volt, ahogy a porhó az épület tetején a réseken keresztül bejutott az épületbe, ellepve a standokat, árut,  árust, vevőt egyaránt.

- Évek óta árusítok itt, nem is volt ilyen gondunk egészen addig, amíg le nem szigetelték az épület tetejét  - kommentálta a látványt egy árus.

A munkát nem megfelelő minőségben végezték el, a porhó meg is találta a rést: vannak olyan időszakok, amikor szabályosan havazik a kettes csarnokban. A világítótestekre is rátelepedett a friss hó, ahol megolvad, a burákat emiatt jégcsapok díszítik. Világítás ugyan még van, de érintésvédelmi szempontból biztosan veszélyesek a neoncsöveket magukban foglaló lámpatestek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!