Iszlai Bence: kölcsönadás helyett hosszabbítás

Bár egy magyar élklub is kereste, Iszlai Bence szerda délután 2015. június 30-ig meghosszabbította 2012. nyarán lejáró szerződését. Érdekesség, az U21-es válogatott játékos egy esztendeje - ha csak kölcsönadás erejéig is - de el akarta hagyni a Haladást.

Vas Népe

Mint arról kedden beszámoltunk, szerda délután három évvel, 2015. június 30-ig meghosszabbította idén nyáron lejáró kontraktusát Iszlai Bence. A Haladás Sopron Bank 21 éves középpályása ősszel 13 meccsen szerepelt, ebből 12 összecsapáson kezdőként játszott. A csapat egyik leghasznosabb futballistája a Haladás klubházában Tóth Miklós ügyvezető és Vörös Csaba technikai és menedzsere, Illés Zoltán társáságában szignózta új kontraktusát.

 - Már tavaly szeptember óta tárgyaltunk Bencével és menedzserével, és most végre pont került az ügyre - mondta Tóth Miklós. - Nagyot fordult a világ, mert korábban nem ment a játék neki, egy évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy kölcsönadjuk, most meg ugye három évvel szerződést hosszabbítottunk vele. Ez is jelzi: bízunk a játékosban. A szerződésben egyébként nem szerepel kivásárlási ár.

- Örülök, hogy a bajnokság rajtja előtt megállapodtunk, végre megnyugodhatok és csak a játékra kell koncentrálnom - tudtuk meg Iszlai Bencétől. -Valóban, egy éve én kértem, hogy kölcsönadjanak, hiszen nem ment igazán a foci. Most azonban már szeretnék minél több meccset játszani a Rohonci úton, minél sikeresebb játékossá válni, aztán persze később külföldre igazolni. Hogy hová igazolnék? Vannak kedvenc országaim, így a spanyol, az angol vagy az olasz bajnokság nagyon tetszik, de először persze szerencsésebb lenne egy kevésbé erősebb bajnokságban akklimatizlódnom.

- Bencét a téli átigazolási időszakban egy magyar élcsapat is kereste, amely a Haladásnál jobb kondíciókkal szerette volna szerződtetni - jelezte Illés Zoltán, a játékos menedzsere. - Ám a futballista Szombathelyen akart maradni, és örülök, hogy végül egymás tenyerébe csaphattunk.

További zöld-fehér hírek: www.haladas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!