A hétvégén oladi babaruhabörze

Tavaszi babaruhabörze színhelye lesz szombaton az Oladi Általános Művelődési Központ. A tornateremben lehet kipakolni a használt, kinőtt, jó állapotú gyermekholmikat.

Simon Erzsébet

A rendezvényen kizárólag szombathelyi illetve környékbeli családok foglalhatnak standokat, használtruha-kereskedők, bizományik, turkálósok, internetes árusok nem vehetnek részt a börzén. A kismamák és a védőnők kezdeményezésére létrejött cserebere vásár célja ugyanis nem az, hogy profitot hozzon bárki számára. A szervezők a programmal lehetőséget kínálnak a szombathelyi szülőknek, hogy gyermekeik kinőtt ruháit és feleslegessé vált játékait eladhassák, illetve maguk is nagyobb méretűeket vásároljanak alacsony áron, tájékoztatott Vizaverné Horváth Zsófia.

Szombaton délelőtt 9-12 óra között a 0-3,5 éves korosztálynak való holmik között lehet válogatni, délután 14-17 óra között pedig a 6-14 éveseknek kínálnak ruhákat, cipőket. A börzék alatt adománygyűjtés is lesz a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Központ kicsi és nagyobb lakói számára. A ruhákon kívül az intézetnek nagy szüksége lenne száraz élelmiszerekre, bébiételre, pelenkára, ép játékokra, gyerekkönyvekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!