Fehér Zoltán és Andorka Péter fél lábbal már a Rohonci úton?

A haladas.hu információi szerint mind a győri Fehér Zoltán, mind pedig a pécsi Andorka Péter ügyében jól haladnak a tárgyalások,úgy tudjuk, mindkét esetben közel a megállapodás. Ugyanakkor közös megegyezéssel a mai napon felbontották Sipos Norbert szerződését.

Pum András

Mint arról korábban már beszámoltunk, a hátvédként és középpályásként egyaránt bevethető győri Fehér Zoltán valamint a pécsi csatár, Andorka Péter megszerzésén fáradoznak a zöld-fehér vezetők. Miután mindketten élő szerződéssel rendelkeznek, ez a nem elhanyagolható tény nagyban nehezíti a leigazolásukat. Andorka Péterrel az elmúlt héten szóban megállapodott a Haladás, e szerint a támadó két évre írna alá. Fehér Zoltánnal múlt héten a haladas.hu telefonon beszélt, ám a 31 éves hátvéd akkor nem kívánt bővebben nyilatkozni a témában. Annyit azonban elmondott, hogy meglehetősen bonyolult a helyzete. A Haladás tulajdonosai mindenesetre kérték, hogy múlt vasárnap estig adjon végleges választ.

Nos, bár végleges válasz nem érkezett , a www.haladas.hu úgy tudja, a Haladás nagyon közel áll Fehér Zoltán leigazolásához, és nagy esély van arra is, hogy Andorka Péter is zöld-fehérben folytassa pályafutását. Tehát mind Fehérrel, mind klubjával, a Győri ETO-val, valamint Andorka csapatával, a Péccsel nagyon jól haladnak a tárgyalások.

A Halival kapcsolatos hír, hogy a mai nappal a klub közös megegyezéssel felbontotta a jelenleg Siófokon készülő Sipos Norbert szerződését.

Artner Tamás tanítványai egyébként kedd délután öt órakor Bécsben, az ukrán elsőosztályú Csernomorec Odessza együttesével játszanak felkészülési-mérkőzést. A pálya cím: Bécs, Computerstrasse 3., 1100 Favoriter.

További hírek a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!