U20-as válogatott: Ugrai mesterhármast lőtt Szerbiának

Ugrai Roland szerezte az U20-as válogatott valamennyi találatát a Szerbia elleni Regionális Kupa első meccsén, a mieink 3:3-as döntetlenre végeztek déli szomszédainkkal.

Pum András

Az U20-as válogatott Kecskeméten lejátszotta első mérkőzését a Regionális Bajnokságban, a mieink első ellenfele a tavalyi kiírást megnyerő szerb korosztályos csapat volt - írja az mlsz.hu.

A magyar válogatottban öt Haladás-játékos - Jagodics, Gyurján, Szakály, Kalász és Ugrai - is helyet kapott. Ugrai Roland parádés teljesítménnyel rukkolt elő, 75 perc alatt mesterhármast szerzett.

 Róth Antal a Jova Levente (Dombó Dávid, 46.) - Baráth Botond, Land Ágám (Tóth Ferenc, 46.), Jagodics Márk, Farkas Norbert - Gyurján Bence, Szakály Attila (Kalász Milán, 71.) - Pekár László (Skriba Máté, 46.), Patvaros Zsolt (Tölgyesi Viktor, 46.), Ugrai Roland (Vólent Roland, 75.) - Vernes Richárd (Vécsei Bálint, 46.) összeállításban szerepeltette együttesét. 
 

Az első percek kiegyenlített játéka után a szerbek ragadták magukhoz a kezdeményezést, a 10. percben egy jobb oldali akció végén Dorde Despotovic fejelt közelről a magyar kapuba (0-1). A 17. percben Jova Leventének kellett nagyot védenie egy közeli lövés után, ezt követően azonban feljött a magyar válogatott, és egy szabadrúgás után Ugrai Roland fejesgóljával egyenlített (1-1). Másodpercekkel az első félidő vége előtt visszavette a vezetést Szerbia, egy bal oldali szabadrúgás után nem sikerült felszabadítani, egy lecsorgó labdát Mile Savkovic lőtt közelről a hálóba (1-2)

A második félidőre Róth Antal öt helyen is változtatott összeállításon. A cserék jól szálltak be a játékba, átvettük az irányítást, és az 57. percben megérdemelten egyenlítettünk, Vécsei Bálint pontos indításával Ugrai Roland tört egyedül kapura, majd a kapus mellett a hálóba helyezett (2-2). Négy perccel később már nálunk volt az előny, Vécsei szögletét követően Ugrai fejelt a kapuba (3-2)

A hajrára feljöttek a szerbek, az utolsó percekben óriási nyomás alá helyezték a magyar kaput, és a 93. percben egy beívelés utáni kavarodásnál Stefan Drazic eszmélt a leggyorsabban, góljával alakult ki a 3-3-as végeredmény - tudósít a szövetség honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!