Bravúrra fel! Videoton - Haladás a Magyar Kupában

A labdarúgó Magyar Kupában szerdán 18 órakor (Sport1) a legjobb 16 közé jutásért a Videoton vendége lesz a Szombathelyi Haladás.

Pum András

Az FTC 2-0-s búcsúztatása után ma a Videotont ellen kell(ene) kivívnia a továbbjutást a Magyar Kupában a Haladásnak  a sorsoláskor Fortuna nem volt kegyes a vasi együtteshez. A Videoton remekül szerepel az Európa-ligában, ráadásul a honi pontvadászatban is már a negyedik helyen áll, legutóbb a bajnoki címvédő Debrecent verte meggyőző játékkal 3-1-re. Emellett bombaerős és bő játékoskerettel rendelkezik a piros-kék gárda.

A Haladásnál viszont Artner Tamás dolgát eltiltások és sérülések is nehezítik. A továbbjutás egy meccsen dől el.

- Egyértelműen a Videoton a meccs esélyese, biztos vagyok benne, hogy nem rotál ellenünk Paulo Sousa, és a létező legerősebb csapatát küldi pályára - mondta Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás mestere a www.haladas.hu oldalon. -  Az ország legjobb csapatának tartom ellenfelünket, amely nemzetközi szereplése miatt a bajnoki aranyéremért folytatott versenyben leszakadt a Győrtől és a Debrecentől. Bár még utolérhetik őket, a Magyar Kupát ettől függetlenül biztos meg akarják nyerni. Felkészültünk, hogy Videoton hazai pályán dominálni fog, ezért nekünk olyan masszívan és jól kell futballoznunk, mint tettük azt a Ferencváros elleni kupameccsen. Ígérem, hogy alaposan megnehezítjük a fehérváriak dolgát. Csalódott lennék, ha alulmaradnánk, ugyanakkor az sem mindegy, hogy az ember milyen kaliberű csapattól kap ki. Guzmics és Andorka eltiltott, Nagy Dániel, Tóth, Korolovszky sérült, Halmosinak szerda kora délután lesz a fegyelmi tárgyalása, kedvező ítélet esetében számíthatok rá.

Összeállítás: Rózsa - Schimmer, Fehér, Devecseri, Búrány - Rajos, Iszlai - Nagy G., Kulcsár, Radó - Kenesei. 

A mérkőzésről a www.haladas.hu oldalon online-közvetítést olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!