Haladás: Simon, Tóth nem, Radó talán már játszhat szombaton

Sérülések és eltiltás is nehezíti a szombati, Kaposvár elleni bajnoki-mérkőzésre készülő Haladás helyzetét.

Pum András

Főhet Artner Tamás feje, hetek óta sérülés,- és betegséghullám söpör végig a Szombathelyi Haladáson Jelen állás szerint az eltiltott Fehér Zoltán mellett a sérült Simon Ádám, Tóth Péter sem játszhat szombaton,a Kaposvár ellen, Radó András talán a keretben helyet kaphat. 

A Simon-Tóth-Radó trió egyébként szerdán Budapesten járt, ám városnézés helyett egy klinikán voltak - előbbi kettő kezelést kapott, utóbbi gyógytornára volt hivatalos.

- Már egy hónapja megsérültem, azóta hol edzettem, hol nem, de miután a tréningek után csak rosszabbul lettem, így egy hete pihenek - mondta az idegbecsípődéssel bajlódó Radó András. - Az akupunktúrás kezelésnek és a gyógytornának  köszönhetően javult az állapotom, így csütörtökön ismét megpróbálkozok az edzéssel. Remélem nem lesz semmi gond, és szombaton a Kaposvár ellen már legalább a kispadra leülhetek. De mondom, először tudjak normálisan edzeni.

- Múlt héten már kaptam egy kezelést a fővárosi klinikán, ma ismét, legközelebb három hét múlva jövök - jelezte Tóth Péter, aki a gerinccsigolyáival bajlódik hosszú hetek óta. - Lekopogom: jobban érzem magam, mint korábban, szóval talán tényleg segít ez a terápia. A doktor úr azt mondta, hogy jövő héten mozoghatok először, hiszek neki, de igazán akkor hiszem el, ha már tényleg tudok futni.

- Korábban megpróbálkoztam az edzéssel, elutaztam a csapattal a mezőkövesdi edzőtábora is, de nem tudtam tréningezni, így azóta pihenek - fogalmazott Simon Ádám. - Sajnos lumbágóm van, ami idegbecsípődéssel is jár. Egyik orvos három, a másik egy hetet jósolt, úgyhogy remélem, hogy a kezelések megteszik hatásukat, és körülbelül két hét múlva ismét tréningezhetek.

Artner Tamástól megtudtuk, hogy a csapaton kisebb vírus söpört végig, amely Gőcze Gergőt, Farkas Márkot, Ugrai Rolandot és Czafit Richárdot is elkapta. De már mindannyian jól vannak és edzhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!