Viktória: már az MTK-ra hangolnak

A női NB I-es labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában vasárnap 12 órakor az éllovas Viktória-Trend Optika FC a negyedik helyen álló, újonc Hegyvidéket látja vendégül.

Pum András

 Kétgólos vezetést adott le az elmúlt fordulóban az Astra FC ellen a Viktória együttese, vasárnap hazai pályán javíthatnak a szombathelyi lányok. 

- Nem volt egyszerű feldolgozni a múlt heti pontvesztést, különösen úgy, hogy a 92. percben kaptuk a második találatot - jelezte Iszak Gábor, a Viktóra vezetőedzője. -  Még a hét elején is letargikus hangulatban voltak a lányok, mostanra azonban javult a kedélyállpotuk.  El kell ismernem, a második félidei játéka alapján nem érdemtelenül szerzett pontot jó erőkből álló ellenfelünk. Vasárnap azonban új feladat vár ránk, az újonc, fiatalokból álló, ebből kifolyólag sokat futó, jó kondiban lévő hegyvidéki csapattal komolyan számolni kell, hiszen hat meccséből ötöt is megnyert. Az MTK elleni rangadó előtt fontos lenne begyűjtenünk mindhárom pontot. Marsai Nikolett a talpával, Tálosi Szabina  a bokájával bajlódik, Tóth Alexandra combizomhúzódást szenvedett, de bízom benne, hogy a régóta sérült Nagy Dóra kivételével valamennyi játékosomra számíthatok. Összeállítást egyelőre nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!