Dancsó Zoltán bronzérmes

Az olaszországi Lignanoban rendezett semi- és full-contact, illetve aero kick-box világbajnokságon Dancsó Zoltán bronzérmes lett, de összességében rossz napja volt a vasi indulóknak.

Vastag Nándor

A Kondor&Controll SE kiválósága, Dancsó Zoltán remekül kezdett, a -89 kilós súlycsoportban a szlovén Primoz Bracic ellen nyert 16:13-ra és a négy közé jutott. Az elődöntőben „Kicsi” hatalmas küzdelemben, 15:14-es vereséget szenvedett a horvát Marko Desától, így harmadik helyen végzett.

Sajnos a többi vasi versenyzőnek is véget ért a viadal. Dancsó edzője, a veterán -79 kilóban indult Koszogovits Mihály a negyeddöntőben 10:8-ra kapott ki a kanadai Danny Greith-től.

A Castrum SEC-Dinamica SE képviselője, a -65 kilós Dancsecs Bojána a brit Bey Stuzakertől, a Kopula Classic KBC-s, +94 kilós Wappel Tibor pedig a horvát Boris Miskovictól szenvedett vereséget a negyeddöntőben.

Csapattársa, a full-contactban újonc Pődör Csaba a +91 kilóban a nyolc közé jutásért vívott mérkőzésen technikai K. O.-val kapott ki a brazil Wallace Fariostól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!