Barátnőjével pihent a sárvári gyógyfürdőben a népszerű énekesnő (fotókkal)

Sárvár - Tíz nőből kilenc biztosan nem engedte volna, hogy smink nélkül, félig vizes hajjal fürdőruhában fotózzák. <em>Csepregi Éva</em> igen. Semmi fakszni, semmi sztárallűr. Láthatóan jól érzi magát a bőrében, harmóniában van önmagával és a világgal. A népszerű énekesnő a Szép nyári nap című musical bemutatója után Sárváron pihent.

Nagy Ildikó

Minden a Vacsoracsatával kezdődött, még tavaly. Csepregi Éva, aki mogyorós-paradicsomos-fokhagymás rakott padlizsánjával, valamint a kemencében sütött oldalassal és csirkecombokkal megnyerte a kereskedelmi televízió főzőműsorának heti  fordulóját, egy háromnapos sárvári wellness-pihenést kapott nyereményként. 

Sok idő eltelt azóta, de csak most volt időm a lazításra. És mivel a párom a munkája miatt nem tudott velem tartani, a barátnőmet, Évát csaltam el magammal meséli Csepregi Éva a sárvári fürdő szállodájának napozójában.

Ha úgy vesszük, a nyeremény-pihenést épp jókor használta fel:  a ma is rendkívül  népszerű énekesnő ugyanis épp túl van egy  operettszínházi bemutatón. És tegyük hozzá: a Szép nyári nap című musical óriási siker. A huszonkét Neoton Família-slágert felvonultató, az 1970-es évek építőtáborában játszódó musicalben Csepregi Éva is feltűnik, méghozzá önmagát adja a színpadon: énekesnőt játszik.

Évtizedekkel ezelőtt, amikor ezek a dalok születtek, nem gondoltam volna, hogy valaha sztorit kreálnak köréjük. Böhm Györgynek és Korcsmáros Györgynek köszönhetően olyan történet született, amely sokat elárul az 1970-es évekről. 

A retro-darab előnye, hogy a Neoton slágereket kedvelő mai fiatalok is sok mindent megtudhatnak arról az időszakról mondja Éva, aki már csak azért is örül a musical sikerének, mert annak idején sokan egynyári-daloknak titulálták a slágereiket. Három szép nyári nap: az énekesnő ennyit tölthetett el Sárváron. 



Sokszor koncerteztünk a városban, de soha, semmire nem volt időnk. Bezzeg most! Már az első nap felültünk a kisvonatra, és bejártuk Sárvárt. Nagyon szép, hangulatos kisváros, gyönyörű a vár, a múzeumot is megnéztük meséli lelkesen. Persze az igazi ellazulást a fürdő jelentette, ahol Csepregi Éva egy gyógymasszázsra is benevezett. 

Tavaly volt egy térdműtétem, az izületeimmel is gondok vannak, de itt tényleg  érzem, hogy a gyógyvíz csodákra képes dícséri Sárvár kincsét az énekesnő, aki  bár nagyon szereti az ellazulós, wellnes-napokat amúgy az aktív nyaralás híve.



Csepregi Éva a sárvári fürdőben pihent három napig   Fotók: Benkő Sándor

Imádom Olaszországot és Horvátországot. Az idén még hátravan egy nyaralás, a Krk-szigetre készülünk osztja meg velünk a nyárral kapcsolatos terveit. 

Aztán a fotózás során még arra is rávesszük, hogy besétáljon a medencébe. Közben leszólítja egy család, autogramot kérnek tőle, ő pedig mosolyogva, kedvesen elbeszélget velük. Semmi fakszni, semmi sztárallűr...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!