Béres Alexandra megmozgatta a sárváriakat (fotókkal)

Sárvár - Béres Alexandra fitness edző a fürdővárosban töltötte a hétvégét. Oktatott, vizsgáztatott, megmozgatta a sárváriakat, és étkezési tanácsokat is adott.

Nagy Ildikó

Szerencséjük volt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vendégeinek pénteken, hiszen akár Béres Alexandra vízi aerobic foglalkozásán is részt vehettek. A népszerű fitness edző ugyanis külföldi – görögországi, horvátországi, egyiptomi – szállodákba induló magyar animátorokat vizsgáztatott, akik a nyaraló magyar vendégek gyerekeire vigyáznak majd. Béres Alexandra Vancsura Miklós sárvári fürdőigazgatóval tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a sárvári létesítmény kiváló felkészülési terep a leendő animátorok számára, hiszen a különböző hőfokú medencék mellett a gyermek- és sportfoglalkozások megtartására alkalmas területekben is bővelkedik.


Alexandra kislányával, Pannával és édesanyjával érkezett Sárvárra, ahol, mint azt elárulta, nem először járt. És talán nem is utoljára, hiszen azt is hallani lehet, hogy a sárvári fürdőben veszik fel a következő dvd-jét. A mindig kedves és mosolygós fitness edző szombaton a fürdőváros lakóit is megmozgatta: a Mozdulj Sárvár programhoz kapcsolódva délután a Kossuth téren bárki benevezhetett Alexandra aerobik órájára. Utána az egyik szállodában táplálkozással, életmóddal kapcsolatos tanácsokat adott az érdeklődőknek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!