Életveszélyes késelés Mátészalkán

Emberölés kísérlete miatt vett őrizetbe a rendőrség egy mátészalkai férfit, aki késsel életveszélyesen megsebesítette élettársát.

MTI

Az otthonában veszekedő férfi családja szerdán este a rendőrségtől kért segítséget, s a kiérkező járőrök akkor léptek be a lakásba, amikor a dühöngő egy késsel éppen megszúrta a nőt.
    
Hozzátette: a rendőrök késlekedés nélkül rávetették magukat a férfira, egyikük lefogta a kezét, de a kést csak úgy tudták tőle elvenni, hogy a másik járőr gumibottal a karjára ütött. A továbbra is ellenálló férfit végül testi kényszer alkalmazásával sikerült megbilincselni.    
A szóvivő tájékoztatása szerint az életveszélyes állapotban lévő nő szúrt sebét az egyik rendőr a mentők kiérkezéséig egy törülközővel szorította el.    

A veszekedést és a késelést végignézte a pár három gyermeke, egy 11 és egy 18 éves lány, valamint egy 13 éves fiú, s a nagyobbik lány hiába próbálta lefogni a késsel hadonászó férfit.    

A százados megemlítette, hogy a férfi korábban is fenyegette a nőt, ezért a rendőrség zaklatásért eljárást folytatott ellene és a nyomozást augusztusban vádemeléssel zárta le. A férfi és a nő már külön élt, s azóta a mostani esetet eltekintve a rendőrséget nem értesítették további fenyegetésről, konfliktusról vagy családon belüli erőszakról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!