Elindult a Vas megye Szépe 2010 versenyünk

Szombathely - Olvasóink kívánságára ismét útjára indul szépségversenyünk, amely Nap Szépeként jelentkezik lapunk hasábjain, de a végén Vas megye Szépe 2010 döntőjével zárul. A jelentkező lányok fotóit szombattól honlapunkon is megtekinthetik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

2008 augusztusában kezdődött első versenyünk, amely 2009 novemberében ért véget. Az egy éven át tartó sorozat óriási népszerűségnek örvendett olvasóink körében, a lányokra minden hónapban rengeteg szavazat érkezett, s a tizenkét Hónap Szépe által alkotott döntő mezőnye minden kényes igénynek megfelelt. 

Ezt többek között az is bizonyítja, hogy sorozatunk végső győztese Kocsis Korinna megszerezte a Miss Earth Hungary címet, s tegnap került napvilágra, hogy Devecser Anikó, aki az előző sorozatban Május Szépe volt, elnyerte a legnagyobb bulvár napilap szépének kitüntető címét a lap olvasóinak szavazat alapján, méghozzá nagy fölénnyel. 

Biztosak vagyunk benne, hogy a mostani sorozat is sikeres lesz, ezért várjuk továbbra is a Vas megyei lányok, asszonyok jelentkezését, közel 300-nak lesz módja megmutatnia magát!

A versenyzőkről fényképeket itt talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!