Görög hősnő: felgyújtotta zaklatója hímtagját

Budapest/London - Nemzeti hős lett Görögországban az a nő, aki meggyújtotta egy brit férfi hímtagját, mert az illető szexuálisan erőszakoskodott vele.

MTI

A nő 26 éves, a férfi 23. Utóbbi turistaként érkezett Krétára, és elég ittas volt a tűzesetkor.
    
A krétai nő nem csak sajátos önvédelmi módszerével lett népszerű, hanem tisztességével is: tette után feladta magát a rendőrségen.
    
A helyi rendőrség közleménye szerint a "gyújtogatás" egy éjszakai mulatónál történt Malia üdülőhelyen: a férfi letolta nadrágját és nőknek elkezdte mutogatni nemi szervét, aztán megragadta a "tüzes menyecskét", hogy "foglalkozzon" vele. A nő hiába kérlelte a férfit, hogy engedje el, ezért ráloccsantotta a kezében lévő pohárból a töményszeszes italt a hímvesszőre és öngyújtóval lángra lobbantotta.    
    
A férfi jelenleg Heraklionban, egy magánkórházban fekszik másodfokú égési sérülésekkel. Kezelésének költségét biztosítása fedezi - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
    
A nőt szabadon engedtette a bíróság, amivel az ügyészség is egyetértett, elfogadva, hogy a nő önvédelemből cselekedett. 
    
Az ügy jogilag még nincs lezárva. A nő ügyvédei kilátásba helyezték, hogy ha védencüket megbüntetik, akkor eljárást kezdeményeznek a brit férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!