Lakóházra zuhant egy betegszállító repülőgép Indiában, halottak

Lezuhant és lakóházba csapódott egy betegszállító kisrepülőgép az indiai főváros közelében, a balesetben tíz ember vesztette életét.

MTI

A fedélzeten lévő mind a hét ember meghalt, s életét vesztette a házban élő három nő is, amikor az egymotoros gép szerda éjjel lezuhant Újdelhi egyik sűrűn lakott elővárosában, Faridábádban.
   
A PTI indiai hírügynökség jelentése szerint a magánúton kibérelt repülővel egy májgyulladás miatt kezelt, és kómába esett fiatalembert vittek két orvos kíséretében a kelet-indiai Patna városából egy újdelhi kórházba, amikor a szerencsétlenség szerda éjjel bekövetkezett.
   
A faridábádi rendőrparancsnok azt mondta, az előzetes vizsgálatok arra utalnak, hogy a rossz időjárási körülmények közt manőverező pilóta 2500 méteres magasságban elvesztette az uralmát a repülőgép felett.
   
A lezuhanó gép két házat rongált meg súlyosan, s a halálos áldozatok mellett még három ember sebesült meg a földön. Az éjszakai mentési munkálatokat nagyban hátráltatta a helyszínen összeverődött hatalmas tömeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!