Licittel – akár fél áron (x)

PLT - Ismét megnyitottuk online piacterünket: a www.licitaljram.hu oldalon november 15-ig 872 ajánlat közül válogathatnak.

PLT

Ismét játszani és vásárolni hívjuk olvasóinkat. És persze nyerni, hiszen a november 15-én 20 óráig látogatható www.licitaljram.hu oldalon 872 kedvező ajánlat közül válogathatnak játékos kedvű olvasóink. De nézzük a kínálatot: ezúttal szombathelyi partnereink ajánlataiból adunk ízelítőt. A Park Hotel Pelikán Wellness napok elnevezésű csomagokat bocsátott aukcióra. Mint azt Tóth Eszter értékesítési igazgatótól megtudtuk, a licit szerencsés nyertesei két éjszakát tölthetnek el a hotel kétágyas standard szobáiban, a csomag tartalmazza továbbá a svédasztalos reggelit, a szálloda wellness szolgáltatásainak (fedett uszoda, pezsgőfürdő, finn és infraszaunák, sókamrák) korlátlan használatát. A nyertesek továbbá egy 5 ezer forint értékű wellness utalványt is kapnak, amit masszázsok és hidroterápiás kezelések, kényeztető aromafürdők során használhatnak fel. A fürdőköpeny, a szélessávú internet és az ingyenes parkolási lehetőség is jár a nyertesnek. Mindez – a 45 ezer 600 forintos listaár helyett – 22 ezer 800 forintról indul a liciten. A nyertes 2012. március 31-ig – a kiemelt időszakokat kivéve –, a szabad kapacitás függvényében használhatja fel a megszerzett utalványt.


Az újszülött érkezése mindig nagy öröm, ugyanakkor a baba fogadására alaposan fel kell készülniük a szülőknek. Nos, a szemfüles mama és papa-jelöltek most akár fél áron berendezhetik kisgyermekük szobáját. Az Anix Bt. baba- és gyerekbútorokat bocsát licitre. Turtóczki Attila tulajdonos komplett gyerekszobát ajánlott figyelmünkbe: a szekrényt, ágyat és pelenkázót, komódot tartalmazó, 100 ezer forintos berendezést 50 ezer forintért indítja a liciten. A szekrény, a fiókos és ajtós komódok külön- külön is beszerezhetők (ugyancsak fél árról indul az aukció), és egy babakocsira is pályázhatnak a leendő szülők. Ez utóbbi eredeti ára 40 ezer forint, a licit 20 ezer forintról indul.

A Lívia Szépségszalon ajánlatait bizonyára főleg a hölgyek böngészik majd, bár ki tudja: az ügyes és előrelátó férjek kedvező áron megvehetik a karácsonyi ajándékot. Dr. Hende Lívia szakorvos húsz ajánlatot bocsát licitre. A Drakula terápiával történő arcfiatalítás során a páciens saját vérplazmáját használják fel. A hosszan tartó hatást garantáló terápiát akár az eredeti ár feléért (50 ezer forintért) is megszerezhetik a licitálók. Sminktetoválás is szerepel a kínálatban: a Long- Time-Liner technológia precizitása a jó minőségű festékekkel és az orvosi szakértelemmel „karöltve” eleve a tökéletes minőséget garantálja. (A licit 20 ezer forintról indul.) A bőr természetes alapanyagát visszaadó injekciós ráncfeltöltő orvosi kezelés szintén látványos és tartós eredményt ígér, az aukció 47 ezer 500 forintról indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!