Megyei II.: a Felcsőcsatár megállította a Püspökmolnárit, idegenben nyert az Újperint és a Balogunyom

Körkép - Az eddig hibátlan Püspökmolnári Felsőcsatáron futott bele egy 4:2-es vereségbe a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában. Parázs csatát hozott a Szentpéterfa-Gyöngyösfalu mérkőzés, a vendégek a lefújás előtt egyenlítettek. A Balogunyom a hosszabbításban lőtt góllal nyert Gyöngyöshermánban - eredmények és góllövők összeállításunkban olvashatók.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szentpéterfa - Gyöngyösfalu 2:2 (1:0) - Szentpéterfa, 150 néző.
Két hasonló képeségű csapat mérkőzött, a döntetlen annak ellenére igazságos, hogy a vendégek az utolsó pillanatban,  tizenegyesből egyenlítettek. -  Gól:
Kovács B. (43.p) Varga A. (75.p) illetve Németh P. 11-esből (89.p) Máté R. (53.p)
Kiállítva: Szabó F. (87.p - Gyöngyösfalu) - szövegelésért, előbb a játékvezetőt, majd az asszisztenst küldte el melegebb éghajlatra nem túl finom stílusban - Jók: Jurasits, Wágner Sz., Kovács. (mind Szentpéterfa).

Ifjúsági bajnokság:

Szentpéterfa - Gyöngyösfalu 1:1 (1:0)
Lukácsháza - Nárai 2:0 (1:0)
Sé-Honvéd - Újperint 1:3 (1:1)
Felsőcsatár - Püspökmolnári 3:2 (1:2)
Pornóapáti - Spari 5:0 (1:0)
Gyöngyöshermán-Szentkirály - Balogunyom 9:0 (5:0)
Kőszegfalva - Tanakajd 4:3 (2:1)
Ják - Csepreg 5:1 (2:0)

Az 5. forduló műsora, szeptember 12., 17.00: Püspökmolnári-Kőszegfalva. 13., 17.00: Tanakajd-Pornóapáti, Elektromol-Spari-Ják, Csepreg-Gyöngyöshermán-Szentkirály, Balogunyom-Sé Honvéd, Újperint-Lukácsháza, Gyöngyösfalu-Felsőcsatár, Nárai-Szentpéterfa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!