Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Recept tippek!

VN - A többség valószínűleg már felkészült, kész tervvel felvértezve várja az ünnepet, ám akadnak, aki most ötleteknek, mi kerüljön a húsvéti asztalra. Nálunk nem csak ötleteke, recepteket is talál!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A sonka és a húsvét együtt jár, ám ezzel még nincs vége az ünnepi ételek sorának. Nézzük, mit is lehetne még tálalni a következő napokban - ebben segít laptársunk, a Zalai Hírlap konyhája!

A szezámmagos húsvéti koszorú akár reggelire is ínycsiklandozó lehet, de akár a Tárkonyos sonka mellé is fogyaszthatjuk, melynek kulisszatitkaiba a zalai mesterszakács, Tóth Endre vezeti be olvasóinkat. A vegetáriánusok elkészíthetik a Halász János mesterszakács tálalta Tojássalátát, melyhez  hónapos retek dukál, s hogy a tojásnál maradjunk,  különlegességként készíthetünk egy könnyű vacsorát is: hagymás rakott tojás "Annuska" receptje szerint. Ha pedig vendégsereg közeleg, készíthet gyorsan, egyszerűen hidegtálat is. Legújabb ajánlataink: balzsamecetes csirkesaláta és tésztasaláta. 

Na és persze az édes-sós sütemények sem maradhatnak el húsvét idején. Az Albert kekszes csokiroládot például imádják a gyerekek, s nem mellesleg nagyon hamar elkészíthető és nem igényel sütést sem. De ha valami mást szeretne, akkor klikkeljen ide, s már csak választani kell a finomabbnál finomabb édes csodák közül! 


Barangoljon tovább laptársunk, a Zalai Hírlap konyhájában!   Kereshet ABC rend szerint, de szabadszavas keresőnk a végtelen lehetőségek tárházát kínálja! 


A kiemelt részekre kattintva megtalálja a recepteket! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!