Szolgálati Lamborghini: leamortizáltak a rendőrségi sportkocsit

Két Lamborghinivel tartotta sakkban az olasz rendőrség az autópályákon száguldozókat - eddig. Most már egy maradt, a másikat leamorizálta egy kisbusz.

MTI

Az első beszámolók szerint még nem tisztázottak a baleset körülményei, ám annyi biztos, hogy benzinkúton történt az eset, a rendőrök egy szabálytalankodó autóst akartak kivonni a forgalomból. A sofőr azonban nem állt meg, sőt, hirtelen manőverre kényszerítette a zsaruk Lamborghinijét, ami ennek következtében szabályosan felöklelt egy kisbuszt.

A két közeg kisebb sérülésekkel szállt ki a sportkocsiból, amin félig áthajtott a másik jármű. A Lamborghini eleje teljesen oda lett, de a tetejére is ráfér egy nagyjavítás. A Lamborghini Gallardo az olasz rendőrség büszkeségének számított - az autógyár kettőt ajándékozott a hatóságnak. Az 560 lóerős, 325 km/óra végsebességű járműről több tévécsatorna is forgatott már riportfilmet (lásd lentebb), az itáliai zsaruk pedig nemrégiben német kollégáiaknak dicskedtek el országúti elfogó vadászgépükkel.

Ausztrál riporternő esete a nagyvassal:

A baleset képe youtube-os videóba töltve:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!