Vizesárokban holtan találták meg a hétvégén eltűnt motorost (képekkel)

Szombathely - Hozzátartozói már napok óta keresték azt a 38 éves szombathelyi férfit, akinek összetört motorja alatt fekvő holttestét kedden negyed egykor fedezték fel a 86-os főút vépi leágazója közelében, egy méteres vizesárokban. Úgy tudjuk, szombaton este egy baráti összejövetel után a megyeszékhelyről indult Répcelakra, ezután veszett nyoma.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ma tizenkettő óra után nem sokkal érkezett a bejelentés a szombathelyi rendőrség ügyeletére, hogy egy mozdulatlan motoros fekszik a 86-os főút mellett, a vépi leágazó és Nemesbőd közötti szakaszon, egy fás, bokros területen.

A 38 éves férfit holttestét három fiatal pillantotta meg.

A főútról személyautóból észrevehetetlen volt a roncs, az viszont fölöttébb furcsa, hogy egyetlen kamionos, vagy teherautó sofőr sem jelezte, hogy valami szokatlan tárgy tűnik elő a vizesárokból. 



Fás, bokros területen találtak rá Fotók: Benkő Sándor

Információink szerint az áldozat egy szombathelyi fiatalember, akinek Sárváron üzlete van. Úgy értesültünk, hogy szombaton este egy szombathelyi baráti összejövetelt követően indult Répcelakra, ám oda soha nem érkezett meg. Hozzátartozói azóta keresték. 



A motor a vizesárok aljára repült a főútról

Egy méteres vizesárok alján találtak rá, motorja alá volt szorulva.

A helyszínen tartózkodó szakértő az elsődleges adatok alapján kizárta az idegenkezűséget.

Az ügyben a szombathelyi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya folytat vizsgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!