Civil

2015.03.18. 11:15

Éremeső – Diákolimpiai bajnok a Krizsán Dominik-Nagy Réka Anna páros

Szombathely - Az év eleje óta működik a városban az ország egyik legeredményesebb egyesületének, a Pro-Art TSE-nek egy helyi tagozata. Szombaton Szolnokon, vasárnap Oberpullendorfban versenyeztek az egyesület táncosai. Szép eredményeket értek el.

Civil Tudósítónktól

A Pro-Art TSE versenytáncosai szombaton a Szolnokon megrendezett II. Országos Diákolimpián junior korosztályban - iskoláikat képviselve - versenyeztek. Oláh Kristóf és Novák Csenge, a Nyitra utcai Általános Iskola 7. és 6. osztályos tanulói. A fiatalok standard táncokban 4., latin táncokban pedig 3. helyezést értek el. Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna, a Paragvári Utcai Általános Iskola 8. és 6. osztályos tanulói standard és latin táncokban egyaránt bajnoki címet szereztek.

Oláh Kristóf, Novák Csenge, Herczeg Attila edző, Nagy Réka Anna, Krizsán Dominik Fotó: Herczeg Attila

Vasárnap az ausztriai Oberpullendorfban folytatódott a sorozat. Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II D standard táncokból 3., míg junior II D latin táncokból első helyezést ért el. Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna junior II C latin táncokból 2. helyezést, junior II B standard táncokból pedig bajnoki címet szerzett.

Herczeg Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!