Civil

2017.08.24. 08:18

Évnyitóra elkészül a felsőcsatári iskola

Felsőcsatár – Tanévkezdésre befejeződik a felsőcsatári iskola két épületének energetikai korszerűsítése, illetve felújítása. A kivitelezők az utolsó simításokat végzik a kis iskolán, miközben a pedagógusok már rendezkednek.

Civil Tudósítónktól

Az új, más nevén kis iskolán végezték a nagyobb felújítást, ami azt jelenti, hogy nemcsak energetikai korszerűsítésen esett át az épület, hanem kívül és belül is teljesen megújult.

A szakiparosok közül épp a festők dolgoztak, amikor a fotókat készítettük, a bejárat fölé készülő új tetőzet tartó oszlopait festették. A fotón jól látszik a szigetelés és a vakolás utáni új külső színezés is.

Az "emeleti" szinten továbbra is két osztályterem lesz, itt tanulnak majd az elsősök és a másodikosok. A táblák már a helyükön vannak, megújult a padozat is. Természetesen a folyosót is kifestették, járólapozták.

Fotók: Csatári László

A radiátorok felszerelésre várnak. Az alagsori volt konyha és étkező helyén ezentúl tornaszoba lesz. A másik alagsori helyiségben szaktantermet, nyelvi labort alakítottak ki.

Csatári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!