Kultúrházak éjjel-nappal

2018.02.06. 10:20

Maszkabál és éjszakai tárlatlátogatás Ikerváron

Két rendezvénnyel vett részt a több mint tíz évvel ezelőtt elindított, Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozaton az Ikervári Batthyány Lajos Művelődési Ház.

Civil Tudósítónktól

Kultúrházakéjjel-nappal- Maszkabál vidám résztvevői- Ikervár

A Kultúrházak éjjel-nappal akció célja, hogy néhány napra a figyelem középpontjába állítsa a kulturális intézmények szolgáltatásainak sokszínűségét, közösségépítő, közösségmegtartó erőfeszítéseiket.

A Maszkabált megnyitjuk Fotók: Pásti József

Az ikervári kultúrház 14 művelődő közösségnek ad otthont, kínál szolgáltatást, nyújt lehetőséget az önmegvalósítás élményéhez a helyi társadalom legifjabbjaitól a szép korúakig bezárólag.

Kultúrházakéjjel-nappal- Maszkabál vidám résztvevői- Ikervár

Ebben az évben az országos programsorozat jelmondatát – „Helyben van a sokszínűség” – konkrétan értelmezve, a hagyományos Maszkabál színpompás kavalkádjával csatlakoztak a felhíváshoz.

Vincze Mária és dr Pásti Gabriella

A félszáz, jelmezbe öltözött bálozó évről évre képes megújulni és kreativitásáról tanúságot tenni.

Szemes Imre és Szemesné Mándli Zsuzsanna

A báli forgatag maszkos résztvevői ez alkalommal éjszakai látogatói lettek dr. Kereszty Gábor Jelenállapot című kiállításának is.

Pásti József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!