Civil

2015.05.27. 09:57

Családi nap rengeteg programmal Kemenesmagasiban

Ökumenikus családi napot szervezett Kemenesmagasiban pünkösdhétfőn az evangélikus gyülekezet a katolikus testvérek részvételével.

Civil Tudósítónktól

Az istentiszteletre érkezők: Szuh István, Lukács Józsefné, Horváth Krisztina kislányával, Győrffy Lászlóné és Győrrfy Milán.

A program az evangélikus templomban az óvodások pünkösdi műsorával kezdődött. A szépen felépített előadás nagy sikert aratott a szép számmal megjelentek körében. Ezután a parókián kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyerekek, az ugrálóvárat a rossz, esős idő miatt nem építették fel. Délután három órakor ismét megtelt a templom, a malomsoki evangélikus gyülekezet ifjúsági zenekara adott koncertet egyházi dalokból. Ezt követően közös istentisztelet kezdődött, amelyen igét hirdetett Kovácsné Tóth Márta kemenesmagasi lelkész és Kirner Antal Zoltán celldömölki plébános.

Ökumenikus istentisztelet hirdetői: Kovácsné Tóth Márta és Kirner Antal Zoltán, a háttérben Csók Sándor és Csók Sándorné.

Az ökumenikus családi nap közös vacsorával zárult. A szervezők nevében Kovácsné Tóth Márta köszönte meg Recséné Gulyás Líviának az áldozatos szervező munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!