rábahídvég

2018.07.11. 20:05

Jótékonysági Mokka-koncert a negyedik Csodaszarvas Táborban

Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a Csodaszarvas Tábort, ahol jótékonysági koncertet adott a Mokka Tribute zenekar.

Civil Tudósítónktól

Mokka-koncert. Jó hangulat Rábahídvégen Fotó: Lutor Kata

A negyedik Csodaszarvas Tábor szervezője az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány. A tábort a szombathelyi Markusovszky kórház gyermekonkológiai centrumában kezelt betegek és testvéreik számára rendezik meg évről évre. Az idén az első nap agyagozással, kézműveskedéssel – és egy gyógyult leukémiás beteg beszámolójával telt, aki kislányát is magával hozta. Az estét „az édesanyák szakrális körtánca” zárta. A második nap a gyerekek fotóversenyt tartottak a tájpark területén: több témában és csapatban, majd ellátogattak a sümegi várba. A harmadik nap íjászkodással telt, illetve katamaránokba kötött kenukban eveztek a tábor szervezői a gyerekekkel a Rába csodaszép vizén.

Mokka-koncert. Jó hangulat Rábahídvégen Fotó: Lutor Kata

Az utolsó napon horgászversenyt rendeztek, ott mindenki bizonyíthatta rátermettségét, miközben a lányok „csillámtetkót” kaptak. A sok-sok színes program mellett szombaton a Mokka Tribute Band adott jótékonysági koncertet, így szerezve nagy-nagy meglepetést és örömet a gyerkőcöknek, illetve nem utolsósorban a szüleiknek is. Megható volt látni az ellágyuló „kemény” rockereket.

Civil tudósító/ Dr. Györke Eszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!