jókívánságok

2017.11.05. 18:26

Köszöntötték az „őszi babákat”

Az elmúlt hónapokban is gyarapodott Csepreg lakóinak száma, az „őszi babákat” a város vezetője személyesen köszöntötte.

Cseszkó Tamás

Galavics Eliza édesanyjával, Németh Krisztinával Fotó: Csepregi önkormányzat

A hagyományokhoz híven Vlasich Krisztán, Csepreg polgármestere minden újszülöttet meglátogat otthonában, ajándékkal köszönti őket, mint a város új polgárait. Ősszel már három kisgyermeknél járt a városvezető.

Szeptember 4-én, 13 óra 30 perckor született az ősz első csepregi kisfiúja, Varga Kristóf, Alexandra és Péter első gyermeke 3200 grammal és 42 centiméterrel érkezett a szerető szülőkhöz.

Galavics Eliza édesanyjával, Németh Krisztinával, mellettük Vlasich Krisztián Fotó: Csepregi önkormányzat

Az első őszi kislány, Galavics Eliza szintén szeptember 4-én látta meg a napvilágot. Az ifjú szülők, Krisztina és András gyermeke 3500 grammal és 52 centivel született, 12 óra 30 perckor.

A napokban látogatta meg a polgármester az otthonában Varga Sárát, aki szeptember 20-án született, 21 óra 7 perckor. A büszke szülők, Ágnes és Péter gyermeke 4800 grammal és 54 centivel érkezett közénk.

A hagyományokhoz híven Vlasich Krisztián jókívánságai mellett ajándékkal kedveskedett a gyermekeknek. A szülőknek pedig szívből gratulált, kívánva sok boldogságot és nagyon jó egészséget az egész családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!