Regisztráció szükséges

2021.12.01. 10:08

Mikulás-programok várják a gyerekeket a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton a hétvégén

Ez alkalomból mindkét nap sűrített menetrend szerint közlekednek a vonatok budai hegyekben.

Színes programokkal és ajándékokkal várják a gyerekeket Mikulás alkalmából a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút Csillebérc állomásán a hétvégén, ez alkalomból mindkét nap sűrített menetrend szerint közlekednek a vonatok budai hegyekben – tudatta a MÁV Zrt.

Szombaton és vasárnap egyórás szabadtéri programra hívja a családokat a Gyermekvasút Mikulása krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül is látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában – olvasható a közleményben.

Mint írják, a programra látogatók készíthetnek karácsonyi képeslapot és karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal. A gyerekek kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a kiállított gőzmozdonnyal is. A szervezők ennivalóval, forró italokkal várják az érdeklődőket.

A járványhelyzetre tekintettel a programokon résztvevők számát korlátozzák, ezért a rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, ahol az idősávot is ki kell választani. A központi rendelkezéseknek megfelelően a Gyermekvasút járművein és állomásain, így a rendezvény helyszínén is, kötelező maszkot viselni a 6 év felettieknek – emlékeztet a közlemény.

Bővebb információ és a programra jelentkezés, valamint a vonatok menetrendje a www.gyermekvasut.hu weboldalon keresztül érhető el – áll az összegzésben.

Borítókép: Gyermekvasutas jegyet ad el a vonaton a vasút nyílt napján, 2019. január 27-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!