Fogadj örökbe!

2019.02.05. 08:40

Gazdikereső: Adjon esélyt ezeknek a tündéri kiskutyáknak!

Egyre több kutyus kerül állatmenhelyre, s közülük csak kevesüknek lesz családja. Ha háziállattartáson gondolkodik, fogadjon örökbe egy játékos ebet – garantáljuk, hogy nem bánja meg!

vaol.hu

Milka már nagyon keresi új gazdáját! Fotó: Kutyamenhely Alapítvány Szombathely/Facebook

Milka

A kis boxer-német juhász keverék kislány nemcsak bájos, de kedves is. Nagyon mozgékony, a kedvenc elfoglaltsága a labdázás, így olyan helyet keres, ahol egy óriási kertben futkorászhat. Imádja az emberek társaságát, de cicákkal való viszonya ismeretlen. Milka oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. A részletekről ITT olvashatsz!

Milka már nagyon keresi új gazdáját! Fotó: Kutyamenhely Alapítvány Szombathely/Facebook

Hópihe

Püspökmolnáriban kóborolt a csodaszép Hópihe, aki 2017 novemberében látta meg a napvilágot. Nagyon aktív, játékos eb, s nemcsak az emberekkel, de más állatokkal is jó viszonyt ápol. Mivel elég kajla, sok foglalkozást igényel, erősen ajánlott, hogy gazdája kutyaiskolába vigye. A részletekről ITT olvashat!

 

Hópihe elsősorban olyan otthont szeretne, ahol már van másik kutya is. Fotó: Kutyamenhely Alapítvány Szombathely/Facebook

Picur

Picur már nem mai kutyus, hiszen 2009-ben született. A kislány Ridgeback keverék, aki nem szereti a cicákat, de fajtársait igen. Kedves és nagyon szófogadó, nem rombol, ráadásul kiváló jelzőkutya. Sajnos a sors nem volt kegyes vele, hiszen cukorbetegsége miatt 2 alkalommal inzulinozni kell, valamint ugyanennyiszer etetni. Ismerd meg jobban!

Picur a négy lábon járó szeretet Fotó: Kutyamenhely Alapítvány Szombathely/Facebook

Befogadnád valamelyiküket? Érdeklődj a Állatvédők Vasi Egyesülete telefonszámán a 30/390-7908-as számon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában