f1

2015.01.29. 11:24

A Hewlett-Packard lett a Sauber szponzora!

Pénzbeli és technikai támogatás lesz a két fél között.

Kovács Noémi

Fotó: Sauber Motorsport AG

A Sauber F1 Team hiába produkálta tavaly az egyik legrosszabb évadát, a hinwilli alakulathoz szponzor csatlakozott az idei évadra, ráadásul  nem is akármilyen, hanem egy igazi világmárka: a Hewlett-Packard.

A cég logói által – amelyek a csapat autóin lesznek láthatóak – némi pénz áll majd a házhoz, de technológiai cég egy CFD szimuláció futtatására képes számítógépet is az istálló számára bocsátkozott. Ez a számítógép a Sauber hinwilli szélcsatornájában kapott helyet.

„Nagyon örülünk, amiért egy olyan neves márkával dolgozhatunk együtt, mint a Hewlett-Packard. A Hewlett-Packard grenoble-i központjával és az ott tapasztalható magas szintű technológiai hozzáértés együttesen lehetővé tette számunkra, hogy kidolgozzunk egy magas színvonalú számítógépet, amely a Hewlett-Packard leginnovatíbb technológiáin alapul. Ez javítani fog a CFD területén mutatott teljesítményünkön.” – árulta el Monisha Kaltenborn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!