f1

2015.02.02. 09:06

A Force India talán nem lesz ott a szezonnyitón

Nem teljesített időben az egyik szállító, mert nem lett kifizetve.

Tajthi Andrea

Fotó: Sahara Force India

Újabb pletykák láttak napvilágot, melyek szerint a Force India helyzete tovább romlik, miután nem vesz részt a most is épp zajló jerezi teszten.

Twitteren Nico Hülkenberg posztolt, mi szerint jobb híján hófedte hegyek között edz: "Ha nem lehetek Jerezben, akkor 3000 méteren hozom magam formába."
Később, mikor versenytársai már a spanyol pályán rótták a köröket, a német versenyző újabb képet posztolt, mi szerint tenisz meccset nézett a tévében.

Ralf Bach, a Sport Bild és a TZ München tudósítója arról számolt be, hogy a Force India jerezi távolmaradásának oka, hogy a VJM08-nak még nincs pilótafülkéje. Úgy értesült, a 2015-ös autó szénszálas pilótafülkéjét nem szállította le az EOM, mert nem fizették ki.

Bach szerint a Force India nagyságrendileg 50 millió euróval tartozik beszállítóinak, köztük a Mercedesnek és a Pirellinek is.

"Jelen lenni a szezonnyitón, Melbourne-ben, szinte már lehetetlen." - fogalmazott Bach.

 

If i cant be at Jerez am getting myself more in to shape at 3000m. " target="_blank"">#alps #greatday #determined pic.twitter.com/JG8VwdrveL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!