f1

2015.02.08. 10:58

Hamilton köszönetet mond rajongóinak

Lewis Hamilton ezúttal nem Istennek mondott köszönetet, hanem a rajongóinak

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Lewis Hamilton tavaly megszerezte második világbajnoki címét, és a teszteken bár nem az eredménylista élén végzett a Mercedes, mégis megmutatta, hogy van okuk félni a riválisoknak. Ennek tükrében azt gondolhatnánk, hogy jelenleg Lewis Hamiltonnal madarat lehetne fogatni a boldogságtól, öröme azonban messze nem teljes.

Többször beszámoltunk már Nicole Scherzingerrel hét éve tartó se veled, se nélküled kapcsolatáról, legutóbb épp arról, hogy ismét szakítottak, de most már aztán tényleg. Bár ki hiszi ezt már el nekik?

Annyi bizonyos, hogy jelenleg szakítottak, és így mindkét fél némileg magába zuhant. Hamilton azonban köszönetet mondott imádott rajongóinak, hogy vele vannak.

"Üdv mindenkinek. Szeretném megköszönni mindannyiótoknak a szeretetet és támogatást ebben a kemény időszakban. Ez a világot jelenti számomra." - írta Lewis Twitteren.

Hi everyone. I want to thank you all for the love & support during this tough time. It means the world to me. " target="_blank"">#TeamLH #bestfansintheworld

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!