f1

2015.05.23. 10:09

Fontos, hogy a rajongók kitöltsék a GPDA kérdőívét!

Button arra hívta fel a figyelmet, hogy nagyon fotnos, hogy a versenyzők megtudják, pontosan mit szeretnének a rajongók

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

Jenson Button úgy véli, hogy a GPDA (Grand Prix versenyzők szövetsége) Global Fan Survey-je (rajongói kérdőív) segíteni fog jobb irányba terelni a Forma-1-et.

A GPDA tagjaként Button is támogatta a kezdeményezést, hogy kérdezzék ki a rajongók véleményét a Forma-1 jelenlegi helyzetéről és jövőjéről.

"Nem gondolom, hogy a sport rosszul állna, de minden sportnak szüksége van a fejlődésre." - mondta Button. "Minél több ember mondja el a véleményét, annál jobb ötleteket kapunk majd. Remélhetőleg ebben fog nekünk segíteni a rajongói felmérés."

A GPDA felmérése az első komolyabb megmozdulása a biztonság növelésének támogatása mellett. A kérdőív kiértékelése segít majd meghatározni, milyen irányba kellene fejleszteni az F1-et. Button szerint nagyon fontos, hogy a versenyzők tisztában legyenek azzal, hogy a rajongók mit várnak el tőlük.

"Érdekes lesz számunkra megállapítani, hogy a mi ötleteink összhangban vannak-e a rajongók elvárásaival. Mindannyiunkat érdekli, hogy mi lesz a sporttal. Reméljük, hogy azok a gyerekek, akik most vannak itt először, itt lesznek még 15-20 évig, ezért viszont tennünk kell."

A GPDA Motorsport.com-mal közösen készített kérdőívének kitöltéséhez KATTINTS IDE!

(Személyes megjegyzésünk, javaslatunk, hogy aki tud angolul, az angol nyelven töltse ki a kérdőívet, mert a magyar és egyéb nyelvű fordítások enyhén szólva pontatlanra, mondhatni humorosra sikerültek. A nyelv beállítást még a kérdőív kitöltése előtt tegyétek meg, különben törlődik, amit már kitöltöttetek.)

Érdekesség, hogy ezzel párhuzamosan egy másik kérdőív is megjelent, az F1 Racing és az AUTOSPORT közreműködésével, de mint kiderült, a "hivatalos", melyet a versenyzők is népszerűsítenek, a fent említett Motorsport.com-os verzió. Úgy hírlik, ezen félreértés miatt a két weboldal némileg meg is sértődött egymásra.

Mi is kitöltöttük a kérdőívet. :D

" target="_top">A photo posted by Motorsport Csatorna (@mcsatorna) on May 23, 2015 at 2:59am PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!