f1

2015.05.03. 09:50

Lehet, hogy Hamilton és Scherzinger újra egymásra talál?

Ezt pedzegetik a britek nyomán a németek.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A német formel1.de fedezte fel, hogy tegnap a két fél ugyanazon az eseményen tartózkodott. Noha nem éppen romantikus helyszínen, egy nevadai boxmeccsen.

A Floyd Mayweather - Manny Pacquiao mérkőzésen, melyet az évszázad boxmeccsének tituláltak, számos világsztár jelen volt, így például Mike Tyson, Beyoncé, Jaz-Z, Ben Affleck, Denzel Washington, Paris Hilton, Justin Bieber, Jake Gyllenhaal, Robert De Niro, Andre Agassi, Michael Jordan, NickI Minaj, Donald Trump, Michael Keaton, Drew Barrymore, Kim Kardashian, Jon Voight, Steffi Graf, Mark Wahlberg, Michael J. Fox, Charles Barkley.

De ott volt a Forma-1 'se veled, se nélküled' szerelmespárja, Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton is. Azt ugyan nem tudni, hogy együtt érkeztek-e, vagy együtt távoztak-e az eseményről, de a formel1.de szerint a brit sajtó már azt pedzegeti, hogy a szappanopera talán folytatódik, és a pár ismét egymásra talál.

" target="_top">#Vegas #MayweatherPacquiao #teamPacquiao!!!

A photo posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on May 2, 2015 at 6:54pm PDT

Vegas. #fightnight

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on May 2, 2015 at 7:30pm PDT

Sir Philip and I ring side! #fightnight #vegas

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on May 2, 2015 at 11:21pm PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!