f1

2015.07.05. 09:45

Stroll szemet vetett Massa ülésére?

Az a pletyka járja, hogy 2017-ben új gazdára lelhet Felipe Massa Williamses ülése.

Tajthi Andrea

Fotó: Andrew Ferraro/Willams

A legújabb pletykák szerint a kanadai, 18 éves Lance Stroll szerezheti meg a Williams egyik autóját magának, 2017-re. Stroll jelenleg F3-ban edződik, és túl van már pár látványos baleseten.

Ami azonban lényegesebb, hogy édesapja Lawrence Stroll egy jól ismert divat iparmágnás Quebecből. Ő Kanada egyik leggazdagabb embere, aki be akarja juttatni a fiát a Forma-1-be. Erre pedig a feltevések szerint 2017-ben kerülhet sor a Williamsnél.

Stroll egyébként saját gokartpályát is építtetett.

"5 percre van a pálya az ingatlanuktól, Lance pedig rendre helikopterrel közlekedik." - árulta el Jacques Villeneuve az f1-insider.com-nak.

Mostanra pedig a Formula 3-as Prema csapat is Strollé. Megvette a csapatot és egy instruktort is fiának. Lance csapattársa Felix Rosenquist, Svédországból, akinek még lehetősége van nyerni idén, de mint a Stroll család alkalmazottja, fő feladata, hogy megtanítsa a Stroll fiút gyorsnak lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!