f1

2015.09.08. 13:05

Brazil csapat a ROC-on!

Jelenlegi és ex-F1-es versenyző alkot majd egy csapataot a Race of Champions-on!

Tajthi Andrea

Fotó: Steven Tee/Williams

A Team Brazil-t Felipe Massa és Nelson Piquet Jr alkotja majd a november 20-21-én Londonban megrendezésre kerülő Race of Champions-on.

"Nagyon örülök, hogy 10 év után visszatérhetek a Race of Champions-ba." - mondta Massa. "Nagyon élveztem annak idején az eseményt Párizsban, és örömmel térek vissza, hogy a világ legjobb versenyzőivel mérettessek meg. Azóta a Race of Champions időpontja többször is ütközött az én saját gokartversenyemével, de az idei év tökéletes lehetőség, hogy ismét ott legyek. A mi sportágunkban nem sűrűn van rá lehetőség, hogy kifejezetten az országunkat képviselhessük, és azt is nagyon várom, hogy egy csapatban legyen Nelsonnal. Minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy megnyerjük a ROC Nemzetek Kupáját Brazíliának, és jó show-t csináljunk a rajongóknak Londonban."

Piquet hozzátette: "Ez egy briliáns év számomra, és igazán kerek lesz majd a Race of Championson való szerepléssel. Sok jó emlékem van Londonból az idei évből, mivel ez volt a helyszíne a Formula E fináléjának júniusban. Várom már, hogy egy csapatot alkossunk Felipével és egy kis brazil hangulatot vigyünk Londonba."

Korábbi ROC hírekért klikkelj ide!

Akik már szerepelnek az idei ROC nevezési listáján:

Sebastian VETTEL
Tom KRISTENSEN
Petter SOLBERG
David COULTHARD
Mick DOOHAN
Daniel RICCIARDO
Jorge LORENZO
Nico HÜLKENBERG
Nelson PIQUET Jr
Felipe MASSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!