f1

2016.01.06. 16:45

Lara szerelmes, és jól is vezet

Fernando Alonso kedvese azonban azt is elmondta, miért nem lenne képes soha vezetni egy F1-es autót.

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Tavaly gyakran máshová szólította munkája, így nagyon ritkán tűnt fel Lara Alvarez, Fernando Alonso barátnője az F1-es helyszíneken. Időközben pedig a sportműsorok vezetését más kereskedelmi műsorokra, valóságshow-kra cserélte.

"Imádom. Nagyon szeretem a sportokat, de szükségem volt a váltásra, a valóságshow-k pedig lehetővé teszik, hogy önmagam legyek." - mondta Lara.

S hogy mit szól ehhez a műfajhoz Alonso?

"Mint minden pár esetében, ő boldog, ha én is az vagyok. Tudja, hogy a munkám boldoggá tesz, és az érdekli, hogy jól legyek."
Mit vár Lara 2016-tól?

"Azt szeretném, ha mindenki helyzete javulna, remélem mindenki talál egy kis fényt. Borzasztónak találom, hogy Spanyolországban minden harmadik gyerek csak egyszer tud enni egy nap. Remélem javul majd a helyzet."

De vajon gondolkodik-e már a műsorvezető gyerekvállaláson, vagy esküvőn?

"Jelenleg jól érzem magam így. Még nem jött el az ideje. Nem olyan ember vagyok, aki szereti megtervezni előre az életét. Szeretek a pillanatnak élni és improvizálni."

A mindenkit foglalkoztató kérdés azonban az, hogy nem okoz-e problémát, hogy míg Lara Spanyolországban van, addig Fernando Dubaiban lakik.

"Az egyetlen mód ennek a kezelésére, hogy abszolút őszinte vagy és megbízol a pertneredben. Ha ez az alap megvan, akkor a távolság csak megerősít, hiszen utána még csodálatosabbak a találkozások. A távolság ugyanakkor sok mindenre meg is tanít."

Majd újabb kérdést kapott a spanyol hölgy: Vezetett-e már valaha Forma-1-es autót?

"Nem, én nem akartam. A klausztrofób érzés miatt. A versenyzők teljesen ben vannak oda szorítva, hogy kisebb legyen egy baleset kockázata. Én nem lennék képes Forma-1-es autót vezetni."

De kétüléses versenyautóban ült már Alonso mellett?

"Ezt akartam, de még nem volt rá mód."

Na de melyikük vezet, ha együtt utaznak?

"Mindketten szoktunk. Megnevettet ez a kérdés... Hé! Én nagyon jól vezetek!" - mondta Lara, aki azt is elárulta, hogy soha nem kérte Fernandotól, hogy ne nyomja annyira a gázt, majd mesélt még egy kicsit a spanyol versenyzőről.

"Ő egy olyan ember, aki minden nap feltölt engem. Csodálatos minden szempontból. Remélem megoszthatom vele a hátralévő napjaimat."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!